Over Alga

“ De professionals voor bouw en industrie.

Over ALGA

ALGA biedt alles op het gebied van professionele klimmaterialen voor de bouw en industrie, met als hoofdproducten aluminium ladders, (verrolbare) trappen, vaste trappen, overstappen,  rolsteigers, vouwsteigers, gevelladders en kooiladders. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Daarom voldoen al onze producten aan gestelde eisen zoals de Warenwet, NEN-norm 2484, EN-norm 131, EN 1004, NEN-EN-ISO 14122.

ALGA heeft ervaren specialisten in dienst die de beste en veiligste oplossing voor het werken op hoogte voor u willen bereiken. Wij delen onze kennis graag zodat mensen veilig en relaxt op iedere gewenste hoogte kunnen werken. Geen klus is te moeilijk! Onze specialisten geven advies op locatie en meten de oplossingen meteen in. Door nauw samen te werken met onze dealers weten we ieder project samen naar de top te brengen.

ALGA heeft een eigen constructieafdeling welke in de afgelopen jaren explosief gegroeid is. De afdeling is gespecialiseerd in 100% maatwerkproducten, speciale aluminium constructies, speciale aluminium platformtrappen, overstappen, bordessen, kooi- en gevelladders, verrolbare steigers t.b.v. containerschepen en gangways.

ALGA heeft een eigen onafhankelijke inspectieafdeling met gediplomeerde en professionele keurmeesters, die jaarlijkse inspectie verzorgt van aluminium-, houten-, kunststof ladders/trappen, steigers, kooi- en gevelladders, speciale constructies en valbeveiliging. De producten kunnen op onze inspectieafdeling en bij u op locatie geïnspecteerd worden. Met onze speciale uitgeruste inspectiewagens kunnen de reparaties van bijna alle merken klimmateriaal in de meeste gevallen ter plaatse uitgevoerd worden. De keuringen zijn gericht op kwaliteit, herstel en veiligheid van uw klimmateriaal.

Neem direct contact met ons op:


Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken.

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Wij gebruiken de volgende cookies:

Bekijk details
Forget my settings Verwijderd!