Garantie ALGA

Garantie ALGA

Veiligheid staat voorop, daarom moet u kunnen vertrouwen op de beste producten. Die zekerheid bieden wij bij ALGA. Voor uw veiligheid hebben onze standaard producten standaard 5 jaar garantie.

ALGA producten zijn met de grootste zorg ontworpen, geproduceerd en getest. Indien u dit product volgens de instructies en waarvoor het bedoeld is gebruikt, geldt een garantie onder de volgende voorwaarden:

 1. ALGA staat in voor de degelijkheid van het product en voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal.
 2. Onder de garantie vallende gebreken zullen door ons worden opgelost door vervanging van het gebrekkige onderdeel van het product in onze serviceafdeling of door toezending van een onderdeel ter vervanging.
 3. Buiten de garantie vallen in ieder geval gebreken die optreden als gevolg van:
 • Gebruik van het product in strijd met de bestemming ervan of in strijd met de gebruiksvoorschriften.
 • Normale slijtage.
 • Montage of reparatie door klant of derden (m.u.v. het aanbrengen van toegezonden onderdelen zoals bedoeld onder 2).
 • Gewijzigde overheidsvoorschriften inzake de aard of de kwaliteit van toegepaste materialen.
 1. Bij levering geconstateerde gebreken moeten direct ter kennisgeving van ALGA B.V. worden gebracht. Wanneer dit niet gebeurt, vervalt de garantie. Om een beroep te kunnen doen op de garantie heeft u het aankoopbewijs van uw ALGA product nodig. Een kopie daarvan moet aan uw dealer of aan ALGA worden verstrekt.
 2. Gebreken aan het product moeten zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen na ontdekking ervan, bij ALGA of uw ALGA dealer onder de aandacht worden gebracht.
 3. a) ALGA moet, wanneer er aanspraak op de garantiebepalingen wordt gedaan, het product kunnen onderzoeken. De klant dient het product hiervoor ter beschikking te stellen. Indien uit het onderzoek komt vast te staan dat het product onjuist gebruikt is, worden eventuele kosten in rekening gebracht.
  b) Indien de klant onderzoek wenst door een onafhankelijk instituut, zijn de kosten hiervan voor zijn rekening, wanneer uit het onderzoek komt vast te staan dat het product onjuist is gebruikt. De kosten van het onderzoek zijn ook voor rekening van de klant, wanneer ALGA voorafgaand aan een dergelijk onderzoek heeft aangeboden het product op haar kosten te repareren of te vervangen.

Vraag naar uw garantietermijn op uw product.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken.

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Wij gebruiken de volgende cookies:

Bekijk details
Forget my settings Verwijderd!