ladders

Ladders

Alle ladders van ALGA zijn uniek. Ze worden speciaal gemaakt voor de professionals in de bouw en industrie. Of het nu een enkele ladder, een opsteekladder, vouwladder of reformladder is, voor veel professionals zijn de verschillende ladders van ALGA een solide basis waarop veilig en relaxt gewerkt kan worden.

Voor alle soorten werk, of het nu groot of klein is, bieden de ladders van ALGA een passende oplossing. Onze trappen zijn gemaakt voor uw vraag. Ook wanneer uw vraag het ‘standaard’ werk overstijgt, bent u bij ALGA aan het juiste adres. Onze specialisten zoeken samen met u naar de oplossing voor een ladder op maat.

Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Alle ladders in het assortiment van ALGA zijn ontworpen volgens de vastgelegde normen in de Warenwet en de NEN2484 of EN131 en worden geleverd met algemeen certificaat. Over de veiligheid van het klimmateriaal waarop u gaat werken hoeft u zich daarom geen zorgen te maken.

Wilt u meer weten over onze ladders? Onze specialisten helpen u graag verder.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen