Maatwerk

“ Maatwerk kent geen grenzen totdat het 100% past

Maatwerk

De aluminium maatwerk oplossingen die ALGA zijn een breed begrip. Veel mensen en bedrijven zijn al bekend met onze slogan “Maatwerk kent geen grenzen totdat het 100% past”

Maatwerk bij ALGA 

Denken in oplossingen. Als het gaat om een op maat gemaakte ladder, trap, bordestrap, werkbordes of kooiladder, dan ben je bij ALGA aan het juiste adres. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee, voldoet een ‘standaard’ product niet aan de wensen laat dan je klimmateriaal op maat maken. Wanneer een project net dat beetje extra vraagt om op een veilige manier de klus te klaren, is het denken in oplossingen de manier van onze specialisten. De oplossing ligt dan vaak net even iets anders dan het standaard werk. Voor sommige projecten is de oplossing soms klein, voor andere projecten zijn de oplossingen weer groter en ingrijpender. maar voor altijd geldt; “Maatwerk kent geen grenzen totdat het 100% past.

Bordestrap op maat

ALGA heeft een breed assortiment bordestrappen. Maar kom je er met de ‘standaard’ configuratie niet uit dan maakt ALGA een bordestrap op maat. We kijken samen naar de omstandigheden en de wensen van de gebruikers en passen de trap of het werkbordes daar op aan. Onze specialisten helpen jou graag bij de configuratie van  een aluminium maatwerk trap. Vervolgens wordt de uitkomst hiervan samengevat in een tekening zodat je zeker weet dat de trap 100% past bij de werkzaamheden waarvoor jij de bordestrap laat maken. 

Vaste trappen op maat 

Een vaste trap is in vrijwel ieder bedrijfspand of logistiek centrum terug te vinden. Maar vaste trappen worden ook in andere toepassingen gebruikt. Een veel voorkomende toepassing is om het hoogteverschil tussen verschillende daken te overbruggen. Soms is de trap dan alleen geplaatst in het kader van veilige daktoegang of om het hoogteverschil tussen twee dakniveaus te overruggen. Maar een vaste trap van aluminium kan ook goed als vluchtroute fungeren 

Ladders op maat

Naast het uitgebreide assortiment wat ALGA biedt op het gebied van aluminium ladders en trappen wordt er vaak gevraagd naar een ladder op maat. Een ladder passend in een werkbus of passen in machinekamer of kleine ruimte. Zo is er bijvoorbeeld veel vraag naar kleine aluminium ladders die passen achter de cabine van een vrachtwagen of in een palletkist onder een trailer. Is de uitdaging complexer? Ook dan gaan onze specialisten deze niet uit de weg. 

Kooiladders op maat gemaakt

Een kooiladder kan in veel verschillende situaties toegepast worden. Als veilige daktoegang, of als vluchtladder. Maar ook in de silobouw zijn aluminium kooiladders niet weg te denken. Vaak zijn de standaard configuraties prima toe te passen maar wat als dat niet kan, door beperkte ruimte, of beperkte montage mogelijkheden. Soms is een extra lang tussenbordes nodig of moet er een op maat gemaakt hekwerk aansluitend worden geplaatst. voor de specialisten van ALGA is jouw vraag hun uitdaging!

Is aluminium maatwerk ook voor uw project de oplossing? Zoals altijd begint iedere oplossing met het stellen van de eerste vraag. De specialisten van ALGA staan klaar voor iedere klus, onze vakmensen zijn voorbereid, want zij denken in oplossingen passend voor ieder project.

Direct contact over maatwerk?


Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken.

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Wij gebruiken de volgende cookies:

Bekijk details
Forget my settings Verwijderd!